2013. december 7., szombat

A Mi dalunk

Mindketten hosszú évek óta jártuk már az önismeret sokszor rögös útját, amikor találkoztunk. Hamar kiderült, hogy egyszerre vagyunk nagyon különbözőek és nagyon egyformák. Ahogy az is, hogy ez a fura elegy katalizátorként működik az életünkben, és hogy ezt az energiát érdemes másokkal is megosztani.

Ennek a folyamatnak az ajándékaként lett egy dalunk. Wayne Dyer A fordulópont (The Shift) című filmjének záródala. Ami „A Dalról” szól. A Dalról, ami ott rejtőzik mindannyiunk szívében. Csak elő kell csalogatni. És megengedni, hogy nap, mint nap vezessen bennünket. 


Hogy nekünk megvan-e a Dalunk? Igen. Talán még nem teljes hangerővel, de már jól hallhatóan szól. És egyre gyakrabban hagyjuk, hogy vezessen. :) Milyen változást hozott az életünkbe? Egy nagyon erőteljes szemléletváltást, melynek következtében megszületett a belső igény, hogy ne hiányból, hanem végre valóban elfogadásból éljük az életünket. Belső békét, mely lehetővé teszi, hogy meglássuk, elfogadjuk és élvezni tudjuk az élet ajándékait. Megerősödött hitet és tapasztalásokat, hogy tényleg van közünk életünk alakulásához, nem csak „elszenvedjük” azt.

"Az élet csupán egy lehetőség a fejlődésre, a virágzásra - arra, hogy valóban legyél. Az élet önmagában üres: ha nem vagy elég kreatív, nem tudod megtölteni beteljesüléssel. A szívedben ott van egy dal, amit el kell énekelned, egy tánc, amit el kell táncolnod, de ez a tánc láthatatlan, és a dalt még csak nem is hallottad eddig. Lényed legbenső magjában van mélyen elrejtve. A felszínre kell hozni, ki kell fejezni.
Ez az "önmegvalósítás". "
(Osho)



Íme hát a Dal hívó dal, sok szeretettel:






Ethan Lipton & Orchestra - Song Inside You

This is not a race.
You don’t have to run.
You might even slow it down, take a look around
instead of chasing everyone.

Nothing to prove; no point to make,
if when its said and done,
you know in your heart that your song is sung.

Don’t go with your song still inside you.
Let it guide you everyday.
We all know that it’s good to be humble,
but don’t mumble your life away.

You could lose it all.
You would still feel like you won.
You might fall out of the sky; learn to fly,
just by reaching for the sun.

No need to fret about regret,
if when its said and done,
you know in your heart that your song is sung.

Don’t go with your song still inside you.
Let it guide you everyday.
We all know that it’s good to be humble,
but don’t grumble your life away.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése