Szuper! Érzékeny vagyok! - Workshop


1 napos workshop


Nélkülözhetetlen gyakorlati útmutató a kiegyensúlyozott mindennapokhoz szuperérzékenyeknek


Időpont és helyszín:  

június 2. szombat 10-18 óra 
Coaching Team 1027 Budapest, Jurányi utca 10Részletek:

Kutatások bebizonyították, hogy az emberek kb. 20 százaléka másként, finomabb szűrőn keresztül érzékeli a világot. Vagyis 1,5 milliárd ember érzékenyebben reagál környezetére, mint a 80 százalékos többség. Őket hívjuk Szuperérzékenynek (angolul Highly Sensitive Person, HSP).

Hogy ez mit jelent? Többek között részletesebb érzékelést, nagyobb empátiát, segítőkészebb hozzáállást, ugyanakkor könnyebb túlingerelhetőséget, mások érzéseinek akaratlan átvételét is.

Ha az alábbi állítások többségükben inkább igazak rád, akkor nagy valószínűséggel te is szuperérzékeny vagy.
·   Sokszor olvasták szemedre, hogy „nagyon érzékeny” vagy, esetleg Te is ezt gondolod magadról.
·   Nehezen mondasz nemet, akkor is, amikor szeretnél.
·   Sokszor túlságosan is a szívedre veszel dolgokat.
·   Élénk a fantáziád, sokszor álmodozol.
·   Rosszul érzed magad, amikor erőszakos jeleneteket látsz a TV-ben vagy képeken.
·   Csak akkor tudod magad jól érezni, ha körülötted mindenki jól érzi magát.
·   "Mindenkinek” meg akarsz felelni.
·   Feszültséget vagy fájdalmat érzel a testedben, amikor valamilyen negatív szituáció vagy ember közelében találod magadat.
·   Lemerítenek a nagy érzelmi töltöttséggel járó helyzetek.
·   Zavarnak, akár allergiás reakciókat is okozhatnak bizonyos ételek és szagok.
·   Kifejezetten túl tud feszíteni a hangoskodás, bizonyos zajok.
·   Túl sok inger könnyen túlfeszítetté tesz, és ilyenkor legszívesebben egyedül lennél..
·   Fiatal korod óta érzed, hogy más vagy, mint a „többiek”. Legbelül kicsit kívülállónak érzed magad.A szuperérzékenység nem egy mentális probléma, amit el kell tüntetni, vagy ideggyengeség, amit kezelni kell. Sokkal inkább egy genetikai adottságból fakadó létforma, ami másfajta megközelítést, és legfőképpen nagyobb öngondoskodást kíván.

Ez utóbbit a saját bőrünkön tapasztaltuk mi is, hiszen mi magunk is szuperérzékenyek vagyunk. Érzékenységünk vitt minket a segítő pályára, ugyanakkor, amíg nem tanultuk meg helyesen támogatni ezt a minőségünket, rengeteg külső és belső konfliktus forrása is volt. Ildi tudta, hogy szuperérzékeny, rendelkezésére is állt egy csomó eszköz, ám sokszor így sem sikerült jól kezelnie érzékenységét. Legfőképpen talán azért, mert rossz helyre rakta a fókuszt, és folyamatosan az idegrendszerét akarta megerősíteni, miközben túlérzékenysége csupán tünet volt. Tünete annak, hogy nem figyelt magára eléggé, és valami kibillentette középpontjából. Gyurinak – mint nagyon sok szuperérzékeny férfinak – sokáig sejtése sem volt róla, hogy ő is az lehet, ezért nem vette figyelembe, hogy érzékenysége másfajta odafigyelést igényel. Évek hosszú sikeres és sikertelen próbálkozásai után aztán hirtelen minden összeállt. Eljutottunk a működő receptig, amellyel új szintre tudtuk emelni életünket, és amely által érzékenységünket végre nem teherként, hanem áldásként tudjuk megélni.


Ha úgy érzed te is SZUPERÉRZÉKENY vagy, ez a program Neked szól!

Programsorozatunk első modulja azokat az alapokat célozza meg, melyek nélkülözhetetlenek, hogy kiegyensúlyozott életet élhessünk.

Workshopunk alapja egy amerikai képzés, ezt turbóztuk tovább saját személyes, és ügyfelekkel szerzett tapasztalatainkkal!

Rólunk mondták:"Örülök, hogy részt vehettem az első tréningek egyikén Gyuri és Ildi vezetésével. Nagyjából eddig is értettem, hogyan működöm jól érzékenyként, és mi az, amit én magam tehetek magamért, a jól-létemért. Az egy napos tréning abban adott nagyon sok plusz hozzáadott értéket, hogy a másokkal kialakított kapcsolatok során mire figyeljek, hogyan tudom jobban védeni a határaimat, milyen - akár egészen gyakorlati technikákkal - tarthatom egyensúlyban magam negatív erők, érzelmileg nehéz emberek vagy szituációk esetén. Jól esett az is, hogy nem csak a nagyon racionális balféltekés jelenlétemre volt szükség, és a gyakorlatok megmozgattak más energiákat is bennem. Ildi és Gyuri párosa nagyon jól működik, hamar bizalmat teremtenek a csoportban, és harmonikus egymásra/magunkra figyeléssel, tartalmas beszélgetésekkel telik a nap. A workshop után sem maradunk támogatás nélkül, az utánkövetés során jó időzítéssel kapjuk meg a rendszeres impulzusokat, a többi csak rajtunk múlik. Ajánlom a workshopot mindenkinek, akit foglalkoztat, hogyan teljesedhet ki érzékenyként egy egyre kevésbé érzékeny világban." Cser Alexandra tréner partner

1 napos workshopunkon többek között:

·   tudatosítjuk azon leggyakoribb mechanizmusokat, amelyeket a legtöbb szuperérzékeny ember szinte automatikusan használ, és amelyek NEM működnek, csak tovább nehezítik a helyzetünket.
·   megismertetünk azzal a 4 lépcsős alap modellel, amelynek segítségével békét és harmóniát hozhatsz az életedbe, és amely sok év viszontagságai után a mi életünkben is nagy változást hozott;
·   személyes feldolgozásodra alapozva testre szabott támogatást kapsz ahhoz, hogy meghatározd magad számára azon napi rutinokat, amelyekkel stabilabbnak, idegileg erősebbnek, boldogabbnak érezheted magad a mindennapokban
·   megosztunk Veled számos személyes tapasztalatot;


Mindezek segítségével megtanulod:
·   hogyan tudod mások energiáját eltávolítani magadról;
·   hogyan veszed fel észrevétlenül a környezet energiáját akkor is, ha nem akarod;
·   melyek azok a védelmi mechanizmusok, melyek sajnos a jótól is elzárnak, és melyek azok, amelyek valóban működnek;
·   honnan tudhatod, hogy túl sokat adsz;
·   mire figyelj, amikor adsz;
·   mi kell ahhoz, hogy szuperérzékenyként sok jót tudj kapni.

Mit adhat Neked összességében az 1. modul:
   ·   konkrét, személyre szabott, gyakorlati megoldásokat, hogy    érzelmileg stabilabb és kiegyensúlyozottabb életet élhess;
   ·   a biztonságérzeted növekedését
   ·   nagyobb magabiztosságot, önbizalmad növekedését;
   ·   valódi önazonosságod felismerését;
   ·   megnövekedett kapacitást a bőség befogadására.Mikor nem neked való a program?
    ·   Ha varázspirulára vágysz, amely egy csapásra megoldja nehézségeidet.
    ·   Ha nem akarsz felelősséget vállalni az életedért, és önmagadért, ezért nem teszel energiát napi rutinjaid megváltoztatásába.


Ez a workshop önmagában is teljes értékű program, ám ha szeretnél további támogatást kapni tőlünk, arra is lehetőséged lesz. A második modulról itt találsz ízelítőt.

Részvételi díj: 40.000 Ft

Earlybird: 25% kedvezmény a teljes árból, azaz 30.000 Ft 2018. május 21-ig történő jelentkezés esetén (a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze)

Jelentkezés: Jelentkezési lap kitölthető itt

vagy Martin Hajdu György mhgy@t-online.hu, 06 20 932 4032

Fizetési feltétel: a jelentkezés feltétele 50% előleg átutalása (második részlet a workshop napján fizetendő, vagy egyben előre is lehet utalni)

A részvételi díj tartalmazza:
·    a program és az utánkövetés teljes költségét;
·    munkafüzetet;
·    földelő meditáció hanganyagot a napi gyakorláshoz;
·    30 napos utó követést zárt FB csoport, vagy Google csoport formájában. Ez lehetőséget ad további kérdések megbeszélésére, egyéni sikerek és hasznos tapasztalatok megosztására, egymás támogatására;
·    kávét, teát, vizet, snacket a szünetekben;

Elégedettségi garancia: Amennyiben elköteleződésed és az otthoni gyakorlatok végzése ellenére sem érzékelsz a programot követő egy hónap végén értékelhető változást, a teljes részvételi díjat visszafizetjük.


Ha van a környezetedben olyan szeretted, aki a leírtak alapján szuperérzékeny lehet, arra kérünk, oszd meg programunkat vele, sokat segíthetsz ezzel neki!


Miért éppen velünk?

Mindketten szuperérzékenyek vagyunk, különböző mértékben.

Legfőbb erősségünk, hogy programunk vezetése során egyszerre van jelen a férfi és a női minőség, ami sok közösen vezetett elvonulás során igazolta már erejét. Hitelességünk záloga, hogy a saját magunk fejlesztésébe tett energia révén találtunk rá azokra a fogásokra, amelyekkel szuperérzékenyként sokkal felszabadultabb, és elégedettebb életet tudunk élni, mint azt korábban lehetségesnek tartottuk volna.

Mindketten szenvedélyes önfejlesztők, ebbéli minőségünkben végzett és praktizáló coachok vagyunk. Ildi 2008 óta foglalkozik emberek támogatásával, az utóbbi 3 évben transzformációs coachként és mentorként, összesen többezer óra tapasztalata van. Ügyfelei közül sokan szuperérzékenyek. Gyuri kilenc éve dolgozik vezetőfejlesztőként - elsősorban az üzleti szférában - egyénekkel, csapatokkal, szervezetekkel, több mint kétezer óra gyakorlattal rendelkezik.


Ha bizonytalan vagy szuperérzékenységedet illetően, vagy kérdésed van a programmal kapcsolatban, keress bennünket bizalommal!

Polyák Ildikó

mobil: 06 30 919 4900
email: polyakildiko@gmail.com

Martin Hajdu György

email: mhgy@t-online.hu


Várunk szeretettel! 


Polyák Ildikó és Martin Hajdu György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése